Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Jaunais Audi sportbeks uz nomaksu

Redakcija
Redakcija

Audi A4 līzings: ilgtermiņa Audi noma ar izpirkuma iespējām. Audi auto salonu finanšu pakalpojumi

Auto finansēšanas pieejamība tā caurspīdīgumā

Auto līzings https://lkcentrs.lv/visi-krediti/avtolizings-lizings/ aizvien dziļāk izspiež auto kreditēšanu, pateicoties tam, ka pirmais kļūst pieejamāks. Salīdzinājumā ar auto kredītu, kuru apstiprina nebūt ne visiem, līzings ir sācis līdzināties nomaksai. Lai saņemtu ekspluatācijā pilnīgi jaunu auto, tagad jums pietiek veikt pirmo iemaksu 10% apmērā no automašīnas cenas.

Ja sākotnēji auto līzingu varēja noformēt tikai nelielās finanšu kompānijās, kam bija savi auto parki vai kas sadarbojās ar auto plačiem vai tirgiem, tad šobrīd līzings ir pieejams pie jebkura oficiālā auto dīlera. Turklāt līzingā būs pieejama arī pilnīgi jauna automašīna. Salīdzinot dažādu kreditoru auto līzingu, grūti atrast visizdevīgākos piedāvājumus, jo klienti vispirms izvēlas to vai citu programmu, salīdzinot nosacījumus, nevis likmes.
Gadās tā, ka, atbraucot pēc auto kredīta, jūs izvēlaties auto līzingu vai otrādi. Tieši tāpēc finanšu pasaules eksperti iesaka vērsties pie kreditoriem, kuru rīcībā ir gan līzinga, gan kredītu aktuālie piedāvājumi, pie tādiem kā Latvijas Kredītu Centrs. Bet lai jūs nebiedē programmu daudzveidība! Tās var salīdzināt dažu minūšu laikā ar kredītu (līzinga) kalkulatora palīdzību.

Jebkurš aktuālais līzinga piedāvājums dod iespēju vispirms aplūkot programmas nosacījumus, pēc tam – salīdzināt savas iespējas, izmantojot līzinga kalkulatoru. Pastāvīgi novērtējot programmu izdevīgumu, jums atliek tikai izanalizēt izvēlētā piedāvājuma nosacījumus un prasības.

Audi А4 tagad bez likmēm!

Par vienu no aktuāliem piedāvājumiem ir kļuvusi Audi A4 sportbeka auto līzinga programma, ko izveidojis Audi oficiālais pārstāvis Latvijā. Tās unikalitāte, pirmkārt, ir procentu likmes pilnīga neesamība, pat iegādājoties Audi A4 sportbeku līzingā. Programmas nosacījumi dīlera tīmekļa vietnē ir precīzi nodalīti juridiskām un fiziskām personām, arī programmas tiek iedalītas atkarībā no auto līzinga tipa: finanšu vai operatīvais. Bet procentu likmes apmēru tas nekādi nav ietekmējis – izpildot noteiktus nosacījumus tā būs vienāda ar nulli.

Aptuvens jaunā Audi A4 sportbeka atmaksas aprēķins ar finanšu līzinga palīdzību:

Audi A4 auto (sportbeks) cena – 40 000 eiro.
Atmaksas periods – 5 gadi.
Pirmā iemaksa – 10% jeb 4000 eiro.
Fiksēta procentu likme – 2,5%.
Auto līzinga līguma parakstīšanas cena – 640 eiro.
Minimālais ikmēneša maksājums – 641 eiro.
Audi A4 finanšu auto līzinga kopējā cena būs 43 000 eiro.
Gada procentu likme, kas ietver sevī visus līguma izdevumus, būs 3,24%.
Visi papildus izdevumi, kurus klients izvēlas pēc saviem ieskatiem (apdrošināšana, tehniskā apskate, maksa par apdrošināšanu u.t.t.), nevar tikt iekļauti līzinga gada likmē, jo to precīza cena netiek iepriekš aprēķināta.

Audi A4 sportbeka auto līzings kompānijām

Ja salīdzina auto līzinga izdevīgumu fiziskām un juridiskām personām, tad otrās izjūt būtisku labumu, saņemot lietošanā jebkuru transportlīdzekli. Kompānijas, kas noformē automašīnu līzingā, visbiežāk izmanto līzinga operatīvo kategoriju, jo tām ir nepieciešams transports uz noteiktu laika periodu. Aktuālais Audi A4 piedāvājums būs lieliski piemērots juridisko personu vadošajam sastāvam. Tomēr biežāk korporācijas izmanto līzingu tieši tāpēc, ka tām ir nepieciešama smagā tehnika vai speciālā tehnika. Šajā gadījumā līzings ļauj ieekonomēt desmitiem tūkstošus eiro, neapstādinot ražošanas procesus.

Reizē ar galveno labumu, ko gūst no auto līzinga, kompānijas paralēli izmanto arī citas priekšrocības no šī darījuma:

1. Līzinga automašīnas, piemēram Audi A4, netiek ienestas uzņēmuma bilancē, tāpēc uzņēmums nenoslogo savus fondus un ieekonomē uz nodokļiem.

2. Auto līzinga cenā vienmēr tiek iekļauts PVN, tāpēc kompānijas – klienti līzinga maksājumus ne tikai attiecina uz grāmatvedības bilances izdevumu daļu, bet arī ar to palīdzību kompensē savas izmaksas ar nodokļu izskaitījumu. Rezultātā līzinga cena samazinās par PVN summu.

3. Iegādājoties līzingā vienlaicīgi vairākus Audi modeļus, kompānija saņem atvieglotu līzinga atmaksas procesu – vienā ikmēneša maksājumā tiek apmaksāta vairāku auto ekspluatācija.

4. Ja Audi ticis noformēts līzingā kopā ar papildus pakalpojumiem, visus kreditora izdevumus jūs apmaksājat vienā ikmēneša maksājumā (reizē ar līzinga pamata maksu).

Bieža operatīvā līzinga izmantošana kompānijām nebūt nenozīmē, ka līzinga līguma darbības perioda beigās klients nevarēs izpirkt izmantojamo automašīnu. Ja ir vēlme iegūt Audi A4 savā īpašumā, jums ir tikai jāpaziņo par savu nodomu, jo šajā gadījumā jūs iegūstat prioritāras tiesības izpirkt automašīnu.

Pilns pakalpojumu komplekts jebkuram līzingam

Neatkarīgi no tā, kādu līzinga veidu (finanšu vai operatīvo) jūs izmantojat, lai pārvietotos ar mūsdienīgu Audi A4 sportbeku, daudzi kreditori varēs jums piedāvāt aktuālu piedāvājumu – pilna servisa līzingu. Ko tas nozīmē? Pilna servisa līzings dod tiesības saviem klientiem 100% izmantot automašīnu, neuztraucoties par tās stāvokli, nodokļu apmaksu un citiem izdevumiem. Viss, kas jums nepieciešams – vienu reizi mēnesī veikt obligāto iemaksu, kurā ietilps ne tikai paša līzinga cena, bet arī izvēlētie papildus pakalpojumi.

Kompānijas, kas izmantojušas pilna servisa līzingu, noteikti novērtēs tā priekšrocības, jo, pat ekspluatējot vairākus Audi un izmantojot papildus pakalpojumus, būs jāveic tikai viens vienīgs ikmēneša maksājums. Apmaksājot šādu rēķinu, jūsu kompānija saņems unikālu iespēju lietot automašīnu, neiedziļinoties tās apkopes īpatnībās. Ja automašīna pilnībā salūzīs, tad viena no pilna servisa opcijām ir identiskas automašīnas piedāvāšana darbu veikšanai nepieciešamajā laika periodā.