Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Bridgestone jaunās Exedra Max motociklu riepas – maksimāls komforts tāliem braucieniem

No 2013. gada marta pārdošanā būs jaunās tūrisma motociklu riepas Bridgestone Exedra Max. Jaunajām Exedra Max sērijas motociklu riepām piemīt visas labākās iepriekšējās sērijas Exedra īpašības, kā arī uzlabotas tās riepu īpašības, kas svarīgas dodoties ilgākos braucienos. Exedra Max riepu saķeres, vadāmības un izturības rādītāji optimizēti, lai šīs Bridgestone riepas kļūtu par labākajām riepām priekš kruīza motocikliem.

Bridgestone Exedra Max riepas tiek ražotas ar radiālo un diagonālo konstrukciju, ar 21. izmēru priekšējiem riteņiem un 20-to izmēru aizmugurējam ritenim. Kā norādījis ražotājs, katrs lielums ir optimāls, lai nodrošinātu nepieciešamo saķeres un komforta līmeni pat pie ļoti lielām slodzēm.

Uzlabotās Bridgestone Exedra Max motociklu riepas pakāpeniski aizstās jau esošo riepu līniju Exedra, kas pārdošanā bija pieejama jau no 1984. gada. Šīs riepas uz doto brīdi ir vienas no populārākajām kruīza motociklu riepām visā pasaulē. Riepu izmēri būs pieejami plašā izvēlē, lai ikviens motociklists atrastu savam braucamrīkam piemērotas. Pie tam arī uzlaboti polimēru savienojumi ir pielāgoti katram riepas izmēram, ar optimālu struktūru, atbilstoši konkrētam motocikla modelim un kravnesībai, optimizējot veiktspēju un nobraukumu.

Attīstot Exedra Max riepas, Bridgestone eksperti ir ņēmuši vērā visus labākos Exedra faktorus un optimizējuši sniegumu galvenajās jomās: saķere uz slapja un sausa seguma, stabilitāte un vadāmība. Rezultāts ir riepa, kas aicina izbaudīt tālos ceļojumus ikvienam lielo motociklu īpašniekam.

Kā atzīmēja Motorcycle Tyre Products, Bridgestone Europe vecākais vadītājs Vinsents van Hauts (Vincent Van Houtte, Senior Manager Motorcycle Tyre Products, Bridgestone Europe), Bridgestone daudzu gadu pieredze kruīza motociklu riepu ražošanā ir neatsverama.
Riepas tika testētas dažādās pasaules vietās, lai sasniegtu maksimālo atbilstību. Pārbaudīts uz dažādiem ceļiem visā pasaulē, jaunās Exedra Max protektors nodrošina izcilu stabilitāti un drošu reaģēšanu. Riepas ir izgatavotas, lai samazinātu braukšanas troksni un uzlabotu efektivitāti, lai nodrošinātu netraucētu, līganu, ērtu un ekonomisku braukšanu.

Apgrieztais V-veida gropes dizains (a) palīdz samazināt nodilumu, vienlaikus palielinot vadāmību un saķeri jebkuros apstākļos. (b) protektoru pozīcijas ir paredzētas, lai uzlabotu stabilitāti taisnvirziena kustībā un stingrības iespaidu. Uz priekšējā riteņa, centrālā rieva (c) uzlabo saķeri ar slapju ceļu un vadāmības sajūtu. Aizmugurējai riepai piedāvā lameles (d) ar samazinātām rievām un plašu kontaktu laukumu, lai palielinātu saķeri.

Lineārā stabilitāte ir īpaši nozīmīga tālos pārbraucienos, lai mazinātu nogurumu un uzlabotu braukšanas ērtumu. Bridgestone Exedra Max aizmugures riepa ir ar īpaši lielu līknes formu, lai dotu šo stabilitāti un komfortu taisnvirziena kustībā. Ar savu 5 slāņu savienojuma maksimālu vilcējspēku jebkurā leņķī, Exedra Maks arī nodrošina lielisku saķeri, stabilitāti gan taisnvirziena kustībā, gan pagriezienos.