Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Valentīno Rossi un Bridgestone sadarbojas motociklu riepu drošības uzlabošanā

Valentīno Rossi un Bridgestone sadarbojas motociklu riepu drošības uzlabošanā
Bridgestone Motociklu riepu drošības padomnieks - deviņkārtējais MotoGP čempions Valentīno Rossi.

Deviņkārtējais Moto GP čempions Valentino Rossi pagarināja ekskluzīvo sadarbības līgumu ar japāņu riepu ražotāju Bridgestone un turpinās darboties kā Motociklu riepu attīstības padomnieks. Saskaņā ar šo līgumu Valentīno Rossi un Bridgestone jau no 2011. gada kopīgi darbojas motosporta un ielu motociklu riepu drošības uzlabošanā.
Kā paredz vienošanās, Valentīno Rossi un Bridgestone strādās kopā, lai uzrunātu motociklu braucējus un entuziastus visā Eiropā, tieši atbalstot Bridgestone "dziesmu ielās" jēdzienu. Rossi darbosies tikai kā profesionāls braucējs un neatkarīgs eksperts, viņa MotoGP ™ komanda un sponsori nav iesaistīti darījumā.

"Esmu strādājis ar Bridgestone riepām MotoGP daudzus gadus un vienmēr bijis iespaidots ar Bridgestone profesionalitāti un to produktu kvalitāti. Turpinot šo līgumu, gūstu aizraujošu iespēju atklāt jaunus apvāršņus ar Bridgestone motociklu riepām. " – tā par sadarbību Valentīno Rossi.

Rossi turpinās sniegt savu vērtējumu par Bridgestone padarīto motociklu riepu attīstībā, īpaši sporta un sacīkšu riepu uzlabojumos. Bridgestone savukārt izmantos šos atzinumus šosejas riepu izstrādē, izgatavojot motociklu riepas ar labāku veiktspēju un uzlabotām drošības robežām.

"Valentino Rossi ir lielisks padomnieks mūsu uzņēmumā. Ar mūsu līguma pagarināšanu, mēs esam nodrošināti ar kvalitatīviem padomiem un ieteikumiem visu laiku, tādējādi nodrošinot, ka esam labākie tirgū ar jaunajām Battlax riepām " – ar sadarbību apmierināts Franco Annunziato, Bridgestone Europe CEO un Presidents.

Dzimis Urbino pilsētiņa Itālijā, sekodams tēva, Graziano Rossi, pēdās, Valentīno ir kļuvis par visu laiku panākumiem bagātāko augstākās klases motobraucēju. Valentīno Rossi ir viena no lielākajām motociklu sacīkšu zvaigznēm ar vinnētiem 9 pasaules čempionātiem: Pasaules čempions 125cm3, 250cm3 un 500cm3 klasēs un sešas reizes MotoGP ™.

Bridgestone debitēja MotoGP ™ 2002. gadā, kā riepu piegādātājs. Jau nākošajā gadā motobraucēji ar šīm riepām pacēlās uz goda pjedestālu, bet 2004. gadā turpina savu uzvaras gājienu ar divām Bridgestone riepu un Honda motociklu uzvarām.

Tad 2007. gadā pirmo čempiona titulu, izmantojot Bridgestone riepas, iegūst Ducati komanda pārstāvis Keisijs Stouners, bet 2008. gadā to pašu paveic Valentīno Rossi Fiat Yamaha komandas sastāvā. No 2009. gada Bridgestone ir vienīgais ekskluzīvais riepu piegādātājs MotoGP ™ Premium klases braucējiem.

Bridgestone svinēja savu 100-to MotoGP ™ uzvaru pēc Sanmarīno un Rimini Grand Prix, 2012. gada septembrī. Bridgestone pateicās miljoniem sacīkšu faniem visā pasaulē par viņu atbalstu gadu gaitā.