Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Kāds auto labāk piestāv katrai horoskopa zīmei?

Uzzini, kurš auto ir pemērots tieši tev.

Kā zināms, katrs no mums ir neatkārtojama personība un katram patīk kaut kas cits. Tas attiecas arī uz automašīnām un to krāsām. Bet vai jūs zināt, kāda tieši automašīna jums būtu vispiemērotākā? No tā, cik pareizi izvēlēsieties savu auto, būs atkarīga jūsu veiksme uz ceļa un drošība. Tavs īstais auto nekad tevi nepievils! Tāpēc pirms izvēleties automašīnu', iepazīsti savu īsto!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auniem automašīna ir vienkārši ātrs pārvietošanās līdzeklis. Viņiem ir svarīgi, la tas būtu labi redzams uz ceļa un lai neviens netraucētu un neaizkavētu viņa straujo "lidojumu"- auni taču vienmēr ir kustībā un kaut kur steidzas. Aunam piemērotākie modeļi būs pussporta mašīnas sarkanos vai oranžos toņos. Labākie piemēri- "Ferrari" un "Lamborgini". Tas pilnībā apmierinās jūsu ambicijas un arī jūs piestāvēsiet šīm mašīnām.




Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vēršiem vislabākās automašīnas būs ar "vēsturi". Viņiem patiks, ja apkārtējiem varēs pavēstīt, ka viņu mašīna agrāk piederējusi kādai slavenībai. Iespējams, ka kāda Vērša sieviete var pat sapņot par rozā krāsas kadiljaku, neskatoties uz to, ka mūsdienās šāda mašīna nav ne praktiska, ne ērta lietošanā.
Labākā automašīna Vērsim būs pamatīgs "Volvo" modelis. Pie kam ne tāds, kas nāk tikko no rupnīcas, bet jau nedaudz palietits. Tādā Vērsis jutīsies vislabāk.



Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Dvīņiem ir svarīgi, lai automašīna labi ripotu, tieši tāpēc viņiem nepieciešams auto ar izturīgu motoru. Tāda mašīna ļaus Dvīņiem būt pārliecinātākiem par sevi un viņi droši varēs doties arī tālākos braucienos, nebaidoties, ka kaut kas var notikt. Šīs zīmes pārstāvjiem vispiemērotākie būs klasiskie sedani gaišos toņos. Ideāli, ja jūsu auto būs balts vai sudrabains- tādējādi tiks realizēta jusu tieksme pēc ekstravagances.







Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēžiem ir svarīgi domāt par nākotni, tāpēc, pat ja viņiem nav ģimenes un bērnu, izvēle būtu jāizdara par labu ietilpīgiem un pamatīgiem ģiemens auto modeļiem tumšās praktiskās krāsās. Gluži mikroautobuss nav nepieciešams, taču vismaz septiņvietīgs auto gan. Savrīgi, lai jūsu mašīnā būtu daudz vietas, tajā būtu ērti un droši. Taču lielu naudu tērēt par mašīnu nav nepieciešamības. Jūsu ideālais variants ir mazbudžeta "Reno"vai "Volkswagen" modifikācijas.







Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Spožajiem Lauvām nepieciešamas ne mazāk spožas automašīnas. Mašīnas krāsa var būt saulaini dzeltena vai eleganta elektro krāsa- šīs zīmes pārstāvjiem tumšās krāsas nav piemērotas. Pie kam, Lauv;am vajadzīgi dārgi un komfortabli modeļi. Lētā mašīnā Lauva nejutīsies labi. Vispiemērotākie auto būs "Audi" vai "Mercedes". Ja gadījumā līdzekļu nepietiek šādu auto iegādei, derēs arī "Peugeot" vai "Hyundai" marku automašīna, taču noteikti neordinārā krāsā.






Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Prakstiskās Jaunavas netiecas pēc prestiža, kau tieksme pec laba auto viņām nav sveša. Šī zīmes pārstāvjiem daudz svarīgāk ir- tīra mašīna kā no ārpuses, tā arī salonā. Jaunavas burtikā nozīmē cenšas nopūst katru puteklīti no sava auto, un pat visdubļainākajā gadalaikā vi\nu mašīna burtiski mirdz. Automāšīnas izvēle Jaunavām jāizdara, balstoties uz divviem principiem: izturība un minimāli amortizācijas izdevumi. Vispiemērotākās būs visas Japānā un Vācijā ražotās automašīnas.






Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Šīs zīmes pārstāvjiem piemīt mākslinieciska gaume un viņiem patīk atstāt neordināras personības iespaidu uz apkārtējiem. Tāpēc automašīna viņiem ir kā vizītkarte. Tā ir tikpat svarīga kā apģērbs, stilīgs matu sakārtojums vai prasmīgs meikaps. Vispiemērotākās būs vieglas un ātras automašīnas košās krāsās, kā arī retro automobīļi.







Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioni ir personīgā braukšanas stila izgudrotāji. viņi ir agresīvi un mērķtiecīgi, tāpēc arī automašīna jāizvēlas atbilstoši temperamentam- seksīgi kabrioleti (sievietēm- Skorpioniem), sporta mašīnas, "Ferrari" vai militārajā stila "Hammer".
Taču vislabākais, ko Skorpions var darīt, izvēloties sev auto- paļauties uz savu intuīciju.







Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Strēlniekiem automašīna nepieciešama tikai tāpēc, lai pārvietotos. Viņi necenšas izcelties vai izrādīties. Tāpēc Strēlniekiem vispiemērotākās būs ekonomiskās klases mašīnas. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nav svarīgs statuss, bet gan drošs "darba zirdziņš". Zvaigznes iesaka izvēlēties pikapa tipa automašīnas vai ietilpīgu sedanu.







Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāži savu auto uztver kā vēl vienu pierādījumu savam augstu stāvošajam statusam, tāpēc viņu izvēlei jābūt milzīgiem džipiem. Sievietēm- Mežāžeiem zvaigznes iesaka premium klases auto ar ersonīgo šferi, taču, ja jūsu sociālais statuss pagaidām vēl nv tik augsts un jūs nevarat atlauties tādu greznību, izvēlieties ko līdzigu "Chervrolet".







Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīri nav pārāk akurāti autovadītāji, tāpēc viņiem būtu jāizvēlas automašīna, no kuras "neraustās" citi satiksmes dalībnieki. Tie varētu būt vai nu ļoti dārgi modeļi vai arī kaut kas liels ar aprīkotu drošības tehniku. Tās var nebūt arī mašīnas, kas izraisa apkārtējo apbrīnu. Tāpat tām nav obligāti jābūt ļoti skaistām. Un vēlams sava auto salonu ne pārāk izdaiļot ar dažādām mantiņām, mikstiem sunīšiem, smaržīgiem piekariņiem un tamlīdzīgām lietiņām, kuras Ūdensvīriem tik ļoti patīk, bet novērš uzmanību no ceļa.





Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Zivīm ar automašīnām ne pavisam nav vienkāršas attiecības. Viņi pat pārāk mīl savus braucamos, rūpējas par tiem un pat dod vārdus. Tāpēc, izvēloties automašīnu, šīs zīmes pārstāvjiem jāvadās tikai pēc savām sajūtām: jāskatās, kurā automašīnā viņi jūtas vismierīgāk. Kas attiecas uz auto modeli, tad vispiemērotākie ir smagi, pamatīgi auto ar paaugstinātu drošību.