Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Adrenalin RE002 papildina Bridgestone riepu saimi Eiropā

Redakcija
Redakcija

Ženēvas autoizstādē arī Bridgestone piedāvāja savus jaunumus. Tiek papildināts sporta auto premium klases riepu Potenza klāsts. Potenza RE002 Adrenalin kardināli atšķiras no Potenza 001, kas ir Bridgestone pārdošanas līderis kā oriģinālo, tā arī maiņas riepu piedāvājumā. Riepa kļuvusi vēl sportiskāka un vairāk piemērojusies braukšanai pa sausiem ceļiem.

Hosē Enrike Gonzales (José-Enrique Gonzalez), Bridgestone Europe mārketinga direktors, skaidro: „Ar Potenza RE002 Adrenalin riepām apmierināti būs gan Bridgestone riepu patstāvīgie lietotāji, gan domājam piesaistīt arī jaunus Bridgestone riepu piekritējus.”

Pilsētnieciski sportiskais stils

Pateicoties paplašinātam darba raksturlielumu klāstam, šīs riepas perfekti turas uz sausas ceļa virsmas un piedāvā vēl spilgtāku sporta auto izjūtu salīdzinot ar Potenza S001 riepām, kas vēl joprojām patur līdera godu Bridgestone riepu pārdošanas rādītājos.
„Riepu zīmējuma ģeometrija liecina par vēl lielāku spēju optimizāciju, lai atsauktos uz visniecīgāko stūres kustību un piedāvātu vēl izjustāku braucienu gan ar divvietīgu rodsteru, karsto hečbeku vai tjūningotu sporta auto”, stāsta Hosē Enrike Gonzales (José-Enrique Gonzalez).


Drošība uz ceļa

Lai uzlabotu drošību uz sausas ceļa virsmas un auto vadāmības rādītājus, tad protektora dizains veidots ar lielākiem iekšējiem blokiem un 3D lamelēm starp plecu un malām, kas dod riepām papildus iespējas manevru un pagriezienu laikā.

Saķere ar ceļa virsmu un sportiskā manevrētspēja tiek palielināta pateicoties platajām ribām ar reljefām malām un viļņveidīgiem viengabala blokiem protektora centrā.
Potenza RE002 Adrenalin sniedz drošību arī uz slapja ceļa, kas Eiropas mainīgajos laikapstākļos ir svarīgi.

Efektīva un droša ūdens atgrūšana tiek panākta pateicoties iedobei riepā, kas daudz ātrāk pārrauj ūdens plēvīti jau pirms saskares ar riepu, tā novirzot mitrumu no riepas pēdas, paaugstinot auto stabilitāti un nepieļaujot akvaplanēšanu.

Bridgestone Adrenalin RE002 riepas pieejamas no 15- 18 izmēram un 40-60 sērijai jau no 2013. gada februāra.