Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Dusmas traucē autovadītājam skaidri domāt un piespiež kļūdīties

Redakcija
Redakcija

Dusmas- superjūtas, kad cilvēks saniknojies no sašutuma.
Dusmas strauji sašaurina mūsu apziņu, pilnībā atslēdz virsapziņu un zemapzinu.

Dusmās cilvēks redz un dzird fragmentāri. Pārmaiņus rodas redzes un dzirdes zudumi. Tāda situācija rada nāvējošas briesmas autovadītājam.

Dusmas no autovadītāja redzesloka izslēdz veselas epizodes, ieskaitot ceļa vērošanu un mērierīču kontroli priekšējā panelī.

Bīstami ir tas, ka šie jūsu apziņas melnie caurumi, kuri rodas dusmu iespaidā, var sakrist ar kādu nedrošu un riskantu situāciju uz ceļa, kas var pārvērsties avarijā vai katastrofā.

Dusmas piespiež cilvēku rīkoties pretēji vispārpienemtām rīcības un uzvedības normām un likuma prasībām.

Dusmas mīda kājām visus morāli ētiskos nosacījumus un humānisma principus, pēc kuriem vadītājs iepriekš dzīvojis. Cilvēks dusmās var izdarīt kaut ko tādu, ko nekad nebūtu darījis skaidras apziņas stāvoklī.

Dusmās cilvēks iekarst pat tik tālu, ka ir spējīgs kaitēt ne tikai citiem, bet arī sev. Tikai dusmās autovadītājs var tīšām izraisīt sadursmi ar citu auto, aizbraucot tam priekšā vai uzbrāžoties virsū.

Dusmīga cilvēka rīcība ir atbaidoša un riebīga, un tās sekas var būt briesmīgas.

Dusmu vilnis rada iespaidīgu iekšēju pārslodzi- paaugstinās arteriālais spiediens galvā, acīs, sirds asinsvados.

Dusmu uzplūdi iedragā nervu sistēmu.

Dusmu vilnis asinīs iepludina tādu hormonu un kaitīgu vielu daudzumu, ka viss ķermenis tiek pakļauts milzīgam spiedienam no iekšienes ar tik lielu spēku, ko var salīdzināt ar sprādzienu.
Dusmu sprādziens asinsritē iepludina visu uzkrāto indi, izraisot smagu triecienu organismam.

Dusmām pakļauts katrs, neatkarīgi no viņa stāvokļa sabiedrībā.

Visiem spēkiem centieties izvairīties no dusmām!

Noderīgi!

Pārvarēt dusmas jums palīdzēs Apgāda Zvaigzne ABC izdotā grāmata "Pozitīvās domāšanas spēks".
Šī grāmata ir palīdzējusi miljoniem vīriešu un sieviešu pilnveidot savu dzīvi. N. V. Pīls savā darbā, kas kļuvis par bestselleru, pierāda ticības lielo spēku un nozīmi ikdienā. Izmantojot šajā grāmatā aprakstītās praktiskās metodes, jūs varat iegūt nepieciešamo enerģiju, lai sasniegtu savus mērķus un piepildītu cerības.
Jūs iemācīsities, kā ticēt sev un visam, ko jūs darāt; iegūt jaunu spēku un pārliecību; attīstīt spējas savu mērķu sasniegšanai; atbrīvoties no stresa un paraduma raizēties; uzlabot personiskās attiecības un lietišķo saskarsmi; kontrolēt situāciju un mīlēt sevi.

Grāmatas autors Normens Vinsents Pīls ir četrdesmit sešu populāru grāmatu autors un viens no 20. gadsimta ievērojamākajiem garīdzniekiem.

Jautājiet grāmatu Zvaigzne ABC grāmatnīcās!