Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:335, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošais horoskops 28. novembrim visām zodiaka zīmēm

Sāc katru dienu kopā ar uzmundrinošo ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, iedvesmojies un veido savu dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Valda mierīga gaisotne, ka brīžiem var pat šķist, ka viss ir apstājies un nevirzās uz priekšu. Taču tā tam jābūt. Galvenais visu darīt mierīgi, bez pārspīlēšanas un pārmetumiem.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Domas par mīlestību, sapņi par ģimenes pavarda iekārtošanu. Vērši vēlas sajust pārliecību, ka mīļotais cilvēks spēj pasargāt no visām draudošajām briesmām un atvieglot jaunu zinību apgūšanu.




Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Piesātināta un dinamiska diena. Pašpārliecinātība un iedvesma neļaus sēdēt uz vietas. Dvīņiem gribēsies kustēties, sportot, kaislīgi mīlēt. Veiksmīga sadarbība ar radošiem cilvēkiem.




Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Var apspriest lēmumus ar domubiedriem, meklēt partnerus. Jāatbrīvojas no visām saistošajām ķēdēm, lai attīstītu savus īpašos talantus. Laika veltīšana saviem hobijiem.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Lauvām piemīt stiprs gars, kas neliecas, sastopoties ar pretestību. Rodas vēlme pavadīt vairāk laika kopā ar saviem tuviniekiem. Laba diena, lai sarīkotu kādu ģimenes, dzimtas pasākumu.




Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Par labu cenu šodien var iegādāties kādu lielāku pirkumu. Ar kritiskāku aci nepieciešams izvērtēt draudzības saites, iespējams, dažas no tām balstās tikai uz ērtumu un izdevīgumu..




Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Diena paies zem simpātiju, mīlestības un dvēseliska kontakta zīmes. Iespēja atjaunot un bagātināt savas jūtas. Ne vienmēr jāgaida, ka otrs spers pirmo soli, tas jādara pašiem Svariem.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Panākumi šodien atkarīgi no personīgās iniciatīvas un caursišanas spējas. Jādomā un jāpaļaujas uz sevi. Tomēr kāds negaidīts situācijas pavērsiens ļaus optimistiskāk raudzīties nākotnē.




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Sevis noskaņošana labklājībai un stabilitātei. Īpaši labvēlīgas šajā dienā fiziskas aktivitātes un sports. Kaut arī brīvdiena, mērķtiecīga virzīšanās uz priekšu ir tikai atbalstāma.




Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāžos tieksme aizstāvēt savu viedokli, runāt daudz un enerģiski, kā rezultātā grūtāk ieklausīties citos. Vēlams padomāt par tām dzīves jomām, kuras iespējams mainīt pašos pamatos.




Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Gribas izdabāt savām vājībām un līksmot uz pilnu klapi. Par rēķiniem varēs domāt citu dienu. Noskaņojums dienas gaitā mainās no sapņaina un liriska uz rosīgu un aktīvu.


Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Sajūta, ka izauguši spārni. Nepieciešamība kontaktēties ar līdzcilvēkiem. Pēkšņa iedvesma, kas nākusi no kāda cilvēka, var mudināt ķerties pie kādas radošas ieceres īstenošanas.




Horoskopu autore - sertificēta astroloģe Evija Bāre

superhoroskopi.lv