Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:335, Did:0, useCase: 3

29. aprīļa dienas horoskops sadarbībā ar astrologi.lv

Redakcija
Redakcija

Sāc katru dienu kopā ar ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, iedvesmojies un veido savu dienu veiksmīgu.

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auni domās par iespējām uzņemties vairāk saistības vai pārtraukt sadarbību ar kādu organizāciju. Iespējams, kāda draudzība pāries citā līmenī. Nav tikai zināms vai uz labo, vai uz slikto pusi. Tas jāizlemj Auniem.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Veiksmīgi tiks pabeigts kāds nopietns projekts, lai ar lielu apņēmību ķertos klāt nākamajam. Iespējams, priekšniecība domā par Vēršu paaugstināšanu amatā vai vēlas tiem uzticēt lielāku atbildību.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Dvīņi aizrautīgi strādās pie savu intelektuālo plānu realizācijas vai dosies ceļojumā, saistītā ar darba lietām. Aktualizēsies jautājumi, kas skar tuvus vai tālus radus un kaimiņus. Pārdomas par dzīvi.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Labvēlīgs laiks, lai nodarbotos ar finansēm, kaldinātu plānus, kā ieekonomēt vai uzlabot savu un ģimenes materiālo stāvokli. Dažreiz bankas kredītņēmējiem izvirza ļoti labvēlīgus nosacījumus.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Tiks panākta vienošanās ar partneri, kas nozīmē vai nu partnerības beigas vai nonākšanu pie vēl ciešākām un savstarpēji saprotošākām attiecībām. Jebkurā gadījumā, Lauvas var ietekmēt tikai savus lēmumus.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Labs laiks, lai pievērstos veselīgākam dzīvesveidam, atmestu smēķēšanu vai uzsāktu kādu diētu. Protams, pastāv arī iespēja, ka Jaunavas izvēlēsies citu variantu – pastiprināti bojāt savu veselību.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svari saņems augļus no radošas darbības. Mākslinieki – nobeigs gleznu, rakstnieki – pabeigs grāmatu. Arī darbošanās ar bērniem Svariem sniegs lielu prieku un gandarījumu. Domas par ģimenes pieaugumu.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Nāksies aizdomāties par laiku, ko Skorpioni velta savai ģimenei vai tuviem cilvēkiem. Protams, var teikt, cik svarīgs ir darbs un jāpelna nauda, bet ieteicams paskatīties godīgi savā dvēselē. Atbildi tur noteikti izdosies atrast.


Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Kādā ceļojumā ne tikai labi atpūtīsies, bet iespējas saņemt arī labu darba piedāvājumu vai rast jaunas iespējas sadarboties. Aktuāls jautājums par studēšanu, kursiem vai citāda veida apmācību.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāži pieņems konkrētu lēmumu, kā rīkoties ar savām finansēm vai apmaksās rēķinus. Arī attiecībās ar cilvēkiem, kas ikdienā tuvi, daudzas lietas būs izkristalizējušās un atradušas savu vietu Mežāžu vērtību skalā.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Pēdējā laika notikumi ir radījuši zināmu priekšstatu par Ūdensvīru darba perspektīvām vai attiecībām ar kādu cilvēku. Tagad pienācis brīdis izlemt, kā rīkoties tālāk. Turpināt vai pārtraukt sadarbību.


Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Ļoti daudz kas šodien būs atkarīgs no tā, kā Zivis spēj sevi mobilizēt, disciplinēt un ielikt kaut kādos rāmjos. Nav jau māksla atlaisties dīvānā un teikt, ka nekas nesanāk. Dienai raksturīgs romantisma un sapņainības plīvurs.


Horoskopu autore - sertificēta astroloģe Evija Bāre

www.astrologi.lv