Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:335, Did:0, useCase: 3

Tava vārda skaidrojums un ietekme uz likteni. 31. janvāris – Tekla, Violeta

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Tekla, Violeta. Noskaidrosim šo vārdu likteņa skaitļus un to nozīmi.

Tekla

Tekla ir strādīga, uzcītīga, zinātkāra būtne, kas nebaidās no dzīves grūtībām. No sarežģījumiem atbrīvojas ātri un samērā nesāpīgi. Viņa mīl dzīvi, komfortu, savu māju, darbu un hobiju. Viss, kas sākas ar vārdu "mans", Teklai ir svarīgs. Viņa nemēdz apstāties pusceļā vai piekāpties, tāpēc reizēm gadās arī pa kādam konfliktam. Tas gan Teklu nesatrauc, jo viņa ir cīītāja, un kā zināms, cīnītājiem uzvara ir svarīga.

Teklai likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.

Violeta

Violeta ir drosmīga, vīrišķīga, spītīga, izlēmīga būtne, kas nekad nevar palikt mierā. Viņai vienmēr ir kas darāms, kas svarīgs un neatliekams. Violetu nevar salauzt nekādi dzīves vēji, viņs stabili stāv uz zemes, ir līdzsvarota un nesatricināma. Nekad nelūdz piedošanu un nepazemojas. Ir lepna un neatkarīga, patīk vienmēr un visu izlemt pašai. Apveltīta ar radošo dzirksti un mākslinieciskiem talantiem. Ātri iemīlas un attiecībās mēdz būt neuzticīga, tāpēc ģimenes dzīve bieži vien neveiksmīga.

Violetai likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīgs no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.