Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:335, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 21. martam visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (21.03 – 19.04)

Laba diena, lai tiktos ar valsts ierēdņiem, rīkotu darījumu tikšanās, noformētu dokumetus un kārtotu juridiskus jautājumus. Pirmajā dienas pusē jābut uzmanīgiem savos izteikumos, kā arī jāizvairās no solījumu došanas citiem. Arī savas emocijas vēlams savaldīt.
Droši varat uzsākt ieviest dzīvē jaunas idejas, taču, lai tās veiksmīgi realizētu, jums vajadzīgi palīgi. Tāpēc neatsakieties no palīdzības, ja jums tāda tiek piedāvāta.
Dienas otrā puse un vakara laiks piemērots atveseļojošām un skaistumkopšanas procedūrām, iešanai pirtī.



Vērsis (20.04 – 20.05)

Vērsim ir īstais laiks ieviest savas idejas dzīvē. Pirmo dienas pusi vēlams veltīt vajadzīgo kontaktu meklēšanai un dibināšanai, kā arī finansu jautājumu risināšanai. Šodien slēgtie darījumi būs veiksmīgi un nākotnē nesīs ja ne milzīgu, tomēr peļņu.
Otrajā dienas pusē samaziniet apgriezienus un darba tempu- šajā laika periodā vēlams nedudz pietaupīt spēkus un enerģiju, citādi var rasties problēmas ar veselību.
Vakaru veltiet atpūtai un relaksācijai.


Dvīņi (21.05 – 21.06)

Laba diena komercijai. Veiksmīgas būs darījumu tikšanās un biznesa sarunas. Varat slēgt līgumus, ieguldīt naudu, piesaistīt finanses. Daudzi Dvīņi jau šodien iegūs savā īpašumā kādu taustāmu labumu, citiem materiālo stāvokli uzlabot izdosies nedaudz vēlāk. Ja kādu laiku esat lolojuši sapni par kādu lielāku pirkumu, šodien ir īstā diena to realizēt.
Lai nepiedzīvotu nepatīkamus pārpratumus, dienas otrā pusē esiet piesardzīgi un rīkojieties apdomīgi.
Vakaru veltiet atveseļojošām procedūrām.



Vēzis (22.06 – 22.07)

Vēžiem pagaidām nav ieteicams ķerties pie jauno projektu realizācijas. Dariet to, kas jau iesākts, taču arī to nesteidziniet. Lai viss iet savu gaitu. Mierīga darbošanās sola vairāk veiskmes, nekā sasteigta rosība.
Vēlams pastiprināti pievērst uzmanību savai veselībai. Atsakieties šodien no stipras tējas un kafijas, alkoholiskajiem dzērieniem, nikotīna.
Tiem, kam šodien paredzēti tālāki ceļojumi vai izbarukumi, zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem un piesardzīgiem.
Vakaru veltiet mierīgai atpūtai un relaksējošiem pasākumiem.


Lauva (23.07 – 22.08)

Lauvām šī diena ir labvēlīga finansu problēmu risināšanai.Taču nerīkojieties tā kā parasti esat to paraduši darīt. Vēlams pakonsultēties ar speciālistiem, ieklausīties viņu padomos un arī tad vēl trīsreiz visu labi apdomāt, pirms pieņemt galīgo lēmumu. ja neko nesaisteigsiet, jūs gaida reāls ieguvums: algas pielikums, peļņa, honorārs vai paausgtinājums darbā.
Noteikti atrodiet šodien laiku garākai pastaigai svaigā gaisā. Tāpat šī ir īstā diena skaistumkopšanai un relaksācijai.
Vakaram ieteicams atrast kādu mierīgu nodarbi, izvairoties no skaļiem pasākumiem un cilvēku pārpildītām vietām.


Jaunava (23.08 – 22.09)

Jaunavām šodien laba diena, lai nokārtotu visas lietas, kas saistītas ar jurisprudenci, kapitālieguldījumiem, īpašuma jautājumiem. Droši varat organizēt darījumu tikšanās un parakstīt dažādas vienošanās, kas attiecas konkrēti uz jums. Taču nekādā gadījumā neiejaucieties citu darīšanās,- tādējādi tikai sarežģīsiet sev dzīvi. Un atturieties no solījumu došanas- tos būs grūti izpildīt.
Vakaru pavadiet kopā ar mīļoto cilvēku, bet, ja jums tāds nav, ir īstais brīdis iziet sabiedrībā, jo šodien ir liela iespēja satikt savu mīlestību.



Svari (23.09 – 23.10)

Svariem šodien jāizvairās no kontaktēšanās ar priekšniecību, sabiedrisko iestāžu apmeklējuma, darba maiņas vai svarīgu lēmumu pieņemšanas. Un vispār mazāk runājiet, sevišķi par sevi- skauģi nesnauž. JArī jūsu uzmanība nebūs tajā augstākajā līmenī, tāpēc iespējamas kļūdas, pārpratumi, zaudējumi un konflikti pat ar svešiem cilvēkiem.
Neiesaistieties nekādos riskantos pasākumos vai avantūrās. Esiet īpaši piesardzīgi visā, ko dariet un ar ko sastopaties. Tomēr nekrītiet izmisumā, ja šodien neiet kā gribētos. Atcerieties, ka melno strīpu vienmēr nomaina baltā.


Skorpions (24.10 – 21.11)

Šī ir labvēlīga diena lielākiem pirkumiem un arī īpašuma iegādei. Jūsu dzīves potenciāls un spēki pieaug, tātad pieaug arī iespējas. Izmantojiet šo laiku, lai atrisinātu problēmas, veiktu sarežģītus uzdevumus un virzītos dzīvē uz priekšu. Tomēr jaunus piedāvājumus, pirms piekrist, labi apsveriet. atcerieties- ne viss ir zelts, kas spīd. Labāk darīt labi zināmas un pārbaudītas lietas, nekā eksperimentēt ar nezināmo.
Otro dienas pusi vēlams pavadīt ģimenes lokā, pievēršoties kopīgai saimniecības un sadzīves jautājumu risināšanai.



Strēlnieks (22.11 – 21.12)

Strēlniekeim šī diena nebūs viegla. Mēģiniet izvairīties no jebkura veida kontaktēšanās ar apkārtējiem. Pastāv liela iespēja tikt iesaistītam nepatīkamās konfliktsituācijās. Pievērsieties saviem tiešajiem pienākumiem (vienatnē veicamajiem), radošajai darbībai, mājas uzkopšanai, dārza darbiem vai iemīļotajiem hobijiem. Darbojoties vienatnē, jums būs iespēja izvairīties no skauģiem un intrigantiem.
Arī vakarā vēlams pabūt vienatnē ar sevi, pievēršoties garīgām vērtībām.
Uzmanību! Šodien uzsāktas mīlas dēkas nebūs ilgstošas.



Mežāzis (22.12 – 19.01)

Mēžāžiem šodien nāksies krietni papūlēties, lai atrisinātu šādu tādu radušos problēmu, taču kopumā diena veidosies veiksmīgi. Visās situācijās saglabājiet mieru, meklējiet kompromisu un izlīgumu. Ja rodas kāda izdevība nopelnīt, nelaidiet to garām. Pie darba ķerieties ar entuziasmu un aizrautību un bez garām runām,- tad viss izdosies.
Šodien veiksies mīlas lietās, tāpēc vientuļajiem Mežāžiem ir īstais brīdis pievērst pastiprinātu uzmanību pretējā dzimuma pārstāvjiem. Pastāv ļoti liela iespēja satikt savu otro pusīti.



Ūdensvīrs (20.01 – 18.02)

Darbojieties mierīgi un bez steigas. Nav vērts skriet ar pieri sienā, ja tik un tā nevarat neko izmainīt. Viss, kas jums vajadzīgs, atnāks pats no sevis un īstajā laikā. Pagaidām zvaigznes iesaka pierimt, taču būt vērīgam. turiet acis un ausis vaļā- apkārt notiekošais var jūs uzvedināt uz kādu intersantu un visnotaļ vērtīgu ideju. Izvairieties no kontaktēšanās ar svešiniekiem un cilvēkiem, kas jums šķiet nepatīkami.
Vakaru vēlams pavadīt starp līdzīgi domājošiem cilvēkiem.



Zivis (19.02 – 20.03)

Jūs gaida lieliska diena visās nozīmēs. Zvaigznes saka: lūdziet un jums tiks dots! Pievērsieties tam, kas jums visvairāk nepieciešams: jūs varat iegūt atbalstītājus, atrast senus draugus, atjaunot pārtrūkušas attiecības, veiksmīgi pabeigt iesāktus darbus, piešķirt dzīvei jaunu jēgu utt. Tikai jūs pats vislabāk ziniet, kā tieši jums trūkst pilnai laimei. Izmantojiet savu atjautību, gribasspeku un centību. Atrodiet laiku arī atpūtai, kas nav mazsvarīga, lai arī turpmāk jūsos kūsātu enerģija.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls