Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:335, Did:0, useCase: 3

10. februāra astroloģiskie vēlējumi no Ilzes Reihas

Redakcija
Redakcija

10. februāra astroloģiskie vēlējumi no Ilzes Reihas
foto: Ilze Reiha

Šorīt nepameta sajūta, ka dabā ir kāda svarīga diena! Intuīcija nepievīla! Šogad 10. februāris ir Pelnu dienu, kad veicami svarīgi rituāli gan pagānu ikdienā, gan kristiešu dienas ritumā. Pelnu diena vienmēr esot trešdienā- 40 dienas pirms Lielās dienas (svētdienas netiek skaitītas). Tātad ar šodienu arī sākās lielais gavēnis. Šodien violetiem toņiem esot īpaša nozīme- dedzam violetu svecīti! Senlatvieši teic, ka šodien jākaisa pelni dārzā, lai vasarā viss aug un zeļ, un lai kukaiņi nemetas! Svētām visu, ko vēlamies, ar nelielu pelnu krustiņu! Arī sevi! Laba diena mājokļa jautājuma realizēšanai, pārbraukšanai uz citu dzīves vietu!

Saulīte leca jau 8:05, bet rietēs 17:12. Aizvien vairāk laika atliek dienu piepildīt ar čaklu rosīšanos. Šodien darbīgums būs īsti vietā! Enerģija ņemas spēkā! Varam droši veikt svarīgu lēcienu- izteikt viedokli, sākt to, ko esam nodomājuši! Daudz fiziskā spēka, tāpēc arī fiziski kustamies cik jaudas! Arī čika laika šodien nav.

Ja palaimēsies, pamanīsim mazu, mazu, tievu, tievu Mēness sirpi! Tas būs redzams dienas gaišajā daļā. Kosmosā, planētu ainās kā jau vienmēr- asie un apaļie stūri! Savi plusi un savi mīnusi! Kā nu kuram jeb katram pēc nopelniem! Mēness vēl Zivtiņās! Kāda sentimentāli, romantiska asara arī būs vietā! Maiji vēsta par iespējamiem kontrastiem: no viena grāvja otrā! Labāk jau meklējam zelta viducīti!

Sievietes šodien kā jaunavas- grūti iekarojamas!
Kungiem ieteicamas pārmaiņas, tās sekmēs attīstību!

Sapņi saistīti ar grūtāka posma pārvarēšanu vai pretēji- iestigšanu problēmā. Kādas sajūtas bija sapnī, tā arī dzīvē!
Pozitīvi bija redzēt visu gaišos toņos, gaismu. Negatīvi- tumšās krāsas.

Pelnu dienā meitām salmi krustcelēs jākaisa, tad jāklausās, kur suņi rejot- tur braukšot precinieki!

Latviešu tautas ticējums.

Lai sumināti šīs dienas jubilāri – Ūdensvīri un jauka lai diena skaisto vārdu īpašniecēm-Paulām, Paulīnām un Jasmīnām!

Astrocentrs.

Lai pieteiktos personīgām konsultācijām pie Ilzes Reihas, zvaniet 22027839 . Vairāk informācijas uzzināsiet Astrocentrs lapā