Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:335, Did:0, useCase: 3

8. februāra astroloģiskie vēlējumi no Ilzes Reihas

Redakcija
Redakcija

8. februāra astroloģiskie vēlējumi no Ilzes Reihas
foto: Ilze Reiha

Saule ar Mēnesi šodien rokrokā! Abi draudzīgi – Ūdensvīra zīmē, dienas otrajā pusē ievadīs Jauno gadu ! Tāpēc šīs dienas jubilāriem dieniņa var izvērsties īpaši emocionāla. Saullēkts šorīt burvīgs - 8:09. Varbūt arī 17:07, kad mūsu lielā zvaigzne rietēs, debess mala iekrāsosies skaisti sārta!? Šodien ļoti interesanta enerģētika.

Dienas pirmajā pusē ne vienmēr kalendāra ciklā esošā 30. Mēness diena ar ļoti skaistu nosaukumu- Zelta Gulbis. Smalka enerģētika, kas ļauj paskatīties un novērtēt uz iepriekšējā mēnesī padarīto. Augstākās mīlestības un pateicības diena. Tad nu esam pateicībā par to, ko saņēmām, par to, ko piedzīvojām. Atvainojamies un piedodam! Ar vienu kāju stāvam pagātnē, ar otru nākotnē-aptuveni šādas šodien sajūtas! Pirmā Mēness diena, kas arī nes sevī gaismas enerģiju, ļauj plānot, domāt par iecerēm nākošajā mēnesī. Labas domas, pozitīvisms, ideju kristalizācija šodien būs īsti vietā.

Arī maiji teic, ka šodien garastāvoklim esot jāuzlabojas! Un kā nu ne! Lai arī neesam nedz ķīnieši, nedz japāņi-pasaulē viss ir viens! Interesanti, ka arī japāņi ļoti augtu vērtē mūsu- latviešu kultūru. Tāpēc uztversim to kā abpusēju enerģijas apmaiņu un ar prieku sagaidīsim uguns Pērtiķi ienākam! Veselu gadu dzīvosim tā valdījumā, tāpēc visu cieņu!

Līdz ar jauna Mēness iestāšanos, kas pēc Latvijas laika būs 16.39, iestāsies Pērtiķa gads!
Vakaru pavadām jautrā, svētku gaisotnē! Kas nav paspējuši, izlejam laimes šovakar! Zīlējam, mīlējam, priecājamies - iestartējam jauno ciklu! Pērtiķim svētki ir cieņā! Galdā liekam banānus- īsti kā atslodzes dienā pienākas! Jā, kas ievēro šo ritmu, tad šodien ir lielā- 24 stundu atslodzes diena, līdz par rītrītam 4:39!

Čika laiks pēcpusdienā no 16:39-24:00.

Sievietes šodien īpaši harizmātiskas, vīrieši kautrīgāki, bet zinātkāri.

Sapņos šonakt atbrīvojāmies no iepriekšējo trīs dienu spriedzes, tāpēc tie varēja būt haotiski, nesaprotami. Tiem nav īpašas nozīmes.

Toties nākošās nakts sapņos var redzēt ko zīmīgu , jo atkal taču būs viena Jaunā gada nakts!

Arī austrumu tautām ir savi ticējumi sagaidot Jauno gadu, tāpēc, apkopojot tos:

- līdz 16.39 iztīrām mājokļus,
- nerājamies, nestrīdamies,
- nerunājam par miršanu un slimībām,
- atdodam parādus,
- jokojam un smejam!

Lai veiksmīgs visiem nāk uguns Pērtiķa gads!

...protams , vissirsnīgākie sveicieni šīs dienas Ūdensvīriem un Aldonām un Česlaviem!

Astrocentrs.

Lai pieteiktos personīgām konsultācijām pie Ilzes Reihas, zvaniet 22027839 . Vairāk informācijas uzzināsiet Astrocentrs lapā