Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:335, Did:0, useCase: 3

Horoskopi veiksmīgai dienai 6. jūnijam

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auniem šodien saspringta, taču laba diena, kas daudz ko jums iemācīs. Varēsiet realizēt savas ieceres, nokārtot problēmas, kā arī ieraudzīt savas kļūdas, kas saistītas ar remontdarbiem un mājas labiekārtošanu. Jebkurš pirkums šodien būs veiksmīgs. Šis ir arī piemērots laiks, lai risinātu ģimenes problēmas un nodarbotos ar nekustamā īpašuma jautājumiem.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Diena solās būt rūpestiem pilna. Darījumu aktivitāte joprojām nav stabila, tāpēc jebkurā lietā nāksies pielikt krietnas pūles, lai kaut ko sasniegtu. Neiztikt arī bez intrigām, skaudības un negaidītiem šķēršļiem no pretinieku puses. Tāpēc šodien jābūt uzmanīgiem un pēc iespējas elastīgiem savos lēmumos. Var rasties vajadzība pēc jauniem atbalstītājiem. Neplānojiet šodien tikšanās ar draugiem un nestrīdieties ne ar vienu. Otro dienas pusi veltiet mājai, ģiemenei un bērniem. Šī jums ir seksuālā ziņā veiksmīga diena.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Galvenā šīs dienas tēma Dvīņiem būs finansiālie jautājumi. Noturēt pozīcijas iespējams šajā jomā palīdzēs disciplīna, darbaspējas un profesionālisms. Izvēli starp riskantām avantūrām un stabilu peļņu izdariet par labu pēdējai.
Ģiemenē šodien iespējamas sīkas problēmas un strīdi. Saglabājiet izturību un visu uztveriet ar vēsu prātu. Labāk nereāģēt uz notiekošo, jo daudz kas atkarīgs ne tikai no jums.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Šodien jums izdosies paveikt kaut ko tiešām vērtīgu. Jūs neko nedarīsiet pa pusei, viss, kam pieķersieties, tiks paveikts spīdoši un ar glanci. Zvaizgznes iesaka pievērsties arī radošai darbībai. Pārliecība, neatlaidība un uzstājība var palīdzēt sasniegt vēl nebijušas virsotnes. Iemīlējušies Veži beidzot var iegūt sava iecerētā (iecerētās) uzmanību. Arī ar pārējiem cilvēkiem attiecības šodien veidosies patīkamas. Nelabvēļi uz laiku jūs ir atstājuši mierā.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Lauvām gaidāma laba diena. Jūs varēsiet novērst visas problēmas, kas saistītas ar darbu, attiecībām un citām lietām. Jebkurš pirkums, izņemot mēbeles un koka izstrādājumus, būs veiksmīgs. Neizmēģiniet šodien jaunus ārstniecības līdzekļus un kosmētiku,- tie var izraisīt nevēlamu reakciju. Droši ķerieties pie iepriekš paveiktā analīzes, radošām idejā, mājas labiekārtošanas. Dariet visu rūpīgi un bez steigas.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Šodien jūs gaida jaunas, interesantas iepazīšanās, kas, pilnīgi iespējams, no lietišķām ar laiku pārvērtīsies par draudzīgām. Diena laba radošu ieceru realizācijai, kā arī darbiem, kas saistīti ar mājas labiekārtošanu. Veiksmīgi un peļņu nesoši būs arī jebkuri finansiāli ieguldījumi. Dienas otrā pusē iespējama pašsajūtas pasliktināšanās vai kāda slikta ziņa. Saaukstēšanās un vīrusu saslimšanas ir zīme par nepareizi izvēlētu darbības virzienu.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svariem šī nav īpaši laba diena. Piesargieties no intrigām, apmelojumiem un skauģiem, kuri par katru cenu centīsies jūs nomelnot un tarucēt jūsu virzībai. Var rasties nepieciešamība pēc palīdzīgas rokas un draugu atbalsta. Nepievērsiet uzmanību apkārt notiekošajam, ejiet droši un pārliecinoši uz savu mērķi, taču nepārkāpiet pieļaujamās robežas un ņemiet vērā savas iespējas, tai skaitā finansiālās. Ja būsiet pacietīgs un disciplinēts, sasniegsiet, ja ne visu, tad vismaz daļu no iecerētā.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Šī diena Skorpioniem būs veiksmīga un prieka pilna. Jutīsieties viegli un brīvi. Dienas gaitā tiksiet galā ar visām grūtībām, arī sarunas, kas šodien gaidāmas, noritēs veiksmīgi un nākotnē nesīs kādu finansiālu vai taustāmu labumu. Šodien nekas nestāsies ceļā jūsu veiksmei un laimei. Tiem, kas darbojas personīgajā biznesā, šodien ir veiksmīgs brīdis savas darbības paplašināšanai. Sevišķa veiksme gaidāma tiem, kas darbojas jurisprudencē, celtniecībā, politikā, vadībā, izglītībā, starptautiskajās attiecībās.




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Strēlniekiem laba un patīkama diena. nodarbojieties ar radošām lietām vai pievērsieties savām mīļākajām nodarbēm,- iespējams, tās jums pavērs jaunus apvāršņus un norādīs uz jaunām peļņas iespējām. Veiksmīgas būs arī tikšanās ar draugiem vai interesantiem cilvēkiem. Varat doties ciemos vai uzaicināt viesus pie sevis. Nepatīkamas sajūtas var rasties tikai vakarpusē, kad, iespējams, saņemsiet kādu nepatīkamu ziņu. Neņemiet to pārāk pie sirds, drīz viss nostāsies savās vietās pats no sevis.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Arī Mežāžiem šī būs laba diena. Daudziem izdosies atrissināt savas problēmas, kas jau kādu laiku nomocījušas jūs. Paaugstinātais enerģijas pieplūdums pozitīvi iespaidos jūsu profesionālo darbību, karjeras virzību un priekšniecības attieksmi pret jums. Esiet uzmanīgi ar dotajiem solījumiem un piesardzīgi ilgtermiņa darījumu slēgšanā. Stipriniet attiecības ar saviem esošajiem darījumu partneriem un draugiem.

Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīriem šodie ir svarīgi nomierināt savas emocijas, ieviest kārtību dokumentos un darījumos, kā arī sasistematizēt aveiktā rezultātus. Atrodiet pozitīvo nesen paveiktajā un izmantojiet to savu nākotnes plānu realizācijai. Iespējams, jūsu dzīvē notiks redzamas pārmaiņas, uzradīsies jauni cilvēki un situācijas. Izmantojiet to savu pozīciju nostiprināšanai un tālāko perspektīvu noskaidrošanai. Neķerieties pie darbiem, kas rada papildus emocionālo slodzi, tas var kaitēt jūsu nervu sistēmai.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Kautrīgās un pieticīgās Zivis šodien beidzot iegūs mieru, atbrīvosies no ieilgušajām bailēm un šaubām, kas saistītas ar ģimeni un bērniem, savukārt aktīvās un uzņēmīgās Zivis atradīs iespēju, kā izvairīties no jebkuras kutelīgas situācijas. Kopumā Zivīm uzlabosies paveiktā rezultāti, piepildīsies cerības un vēlmes. Gaidāms nopietns spēku pieplūdums. Šodien vēlams pēc iespējas vairāk laika pavadīt pie dabas.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls