Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:335, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošais horoskops 6. februārim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru dienu kopā ar uzmundrinošo ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, iedvesmojies un veido savu dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Tikai paši Auni var uzlabot vai padarīt skaistāku savu dzīvi. Tāpēc rodas vēlme mainīties un pārvarēt sevi, lai uzlabotu situāciju. Auni būs pamanāmi pēc paveiktajiem vai tieši otrādi – nepaveiktajiem darbiem.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)
Šodien Vērši atrodami tālumā. Idejas un sapņi stiepsies līdz pat horizontam. Acis mētāsies pa lidojumu sarakstiem. Var sēsties autobusā un braukt, kur acis rāda. Labas spējas pārliecināt. Vērts iegrimt filozofiskā literatūrā.




Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Līgani izdosies saorganizēt citiem nenojaušamus un sev gaužām tīkamus mīlas priekus. Divatā laiks rit patīkamāk un gandarījums dubultojas. Dvīņi aizdomāsies par ezoteriskiem jautājumiem. Jālasa starp rindiņām.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Labi ieradumi ir visu panākumu atslēga. Sakārtotas domas un stundas viesīs ikdienišķo skaidrību par darāmajiem darbiem. Dienas plānos liela nozīme dzīves sabiedrotajam. Vārdi no mīļotā mutes līs kā medus.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Šodien ieteicams izvēlēties klasisko trīsvienību – veselība, sports un harmonija. Lauvas labāk jutīsies, ja būs neliels plāns un paši svarīgākie cilvēki blakus. Iepirkšanās gandarīs. Ieteicams iegādāties preces mājai un saimniecībai.




Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Gribēsies kādu grāmatu palasīt, ar bērniem paspēlēties. Radošs noskaņojums. Prasīsies nedaudz pamainīt ierasto kārtību. Apkārt notiekošo jāuztver ar smaidu. Jaunavas jutīsies un uzvedīsies kā sabiedrības sirsniņa.

Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Kamēr Svari izrāpsies no gultas, kamēr mājokli savedīs kārtībā – puse dienas jau būs pagājusi. Lai vai kā – tā būs vērtīga kaut vai ar to vien. Visu nepieciešamo Svari šodien var paveikt no mājām. Sirsnība un mājās gatavots ēdiens nekur nav gardākas


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Radoša pieeja praktiskām lietām. Jaunas idejas kā izgatavot un pasniegt nebijušas brokastis un iepriecināt mājiniekus. Der atcerēties, ka doma ir varenākais spēks pasaulē. Lai panāktu sev vēlamo, jāliek lietā šarms un seksapīls.


Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Finanses un visi tie labumi, ko tās dod, joprojām būs nozīmīgi, taču brīvdienu Strēlnieki veltīs veselīgām un sportiskām aktivitātēm. Priekšroka skaistumkopšanai un citiem labumiem. Vēlama atpūta bez steigas.s.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Lai gan darāmais gaužām nopietns, tam der piepilināt kripatiņu spēles garšu. Dažādām situācijām der atšķirīgi viedokļi. Laiks vērtēt, ieklausīties un parādīt visu, ko Mežāži spēj. Labi padarīta darba sajūta.

Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Tālāk par pieri domas nenokļūs. Visa enerģija un iespējas koncentrēsies pašos Ūdensvīros un ne mazākās intereses par ārpasauli. Vēl mirklis, un Ūdensvīru dārgumi pavisam drīz sāks mirdzēt. Sapņu dzīlēs slēpjas atrisinājums šodienas jautājumiem.


Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Kad darāmo darbu un runājamo vārdu apjoms sāk spiest vīles, tām vīlēm jāļauj plīst. Daudz emociju, ar kurām dalīties. Idejas skraidīs pa galvu, dienas laikā kāda no tām nosēdīsies un ar laiku ieņems taustāmas aprises.


Horoskopu autore - sertificēta astroloģe Evija Bāre